Gå direkt till innehållet
Nösnäsgymnasiets logotyp, länk till startsidan

Publicerad:

Nösnäsgymnasiet går över till 100% distansundervisning under v8(22/2-26/2)

"Med anledning av de senaste dygnens rapporter om smittspridning på fjällorterna samt förekomst av den brasilianska virusmutanten i en region i Sverige, rekommenderar Smittskydd Västra Götaland nu ytterligare åtgärder för att minska risken för smittspridningen i vår region. Veckan efter sportlovsveckan rekommenderas fjärr- eller distansundervisning så långt möjligt i högstadier och gymnasieskolor i Västra Götaland. 

Detta innebär att distansundervisning rekommenderas för vecka 8 för skolor i Västra Götaland med sportlovsvecka 7, och motsvarande rekommendation vecka 9 för de skolor som har sportlov vecka 8." Källa: VGR, Smittskydd

Elever:
För dig som redan är på skolan alternativt är på väg till skolan gäller att du går till den lektionssal du har i schemat samt om möjligt tar dig hem och har återstående lektioner på distans.

För dig som inte har givit dig iväg till skolan, stanna hemma! Detta innebära att några av er elever kommer vara på distans och några av er kommer vara i lektionssalen under denna dag(22/2).

Ytterligare information kommer om vad som gäller under v9.

Personal:
Gäller som tidigare, dvs arbeta hemifrån om du har eleverna på distans. Prata med din närmaste chef.

Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad