Gå direkt till innehållet
Nösnäsgymnasiets logotyp, länk till startsidan

Publicerad:

Lunchlådor erbjuds till elever på Nösnäsgymnasiet

Med anledning av Covid-19 och växelvis distansundervisning har Nösnäsgymnasiet beslutat om att erbjuda matlådor som ersättning för skolmaten, med start tisdag 1 september.

På It's Learning finns det ett kursrum som heter Lunch. I det här kursrummet kan elever som är inskrivna på Nösnäsgymnasiet och som har distansundervisning beställa en lunchlåda för uthämtning, som ersättning för skolmaten. Beställningen måste göras före klockan 13.00 två skoldagar innan. Eleverna hämtar sedan ut sin lunchlåda mellan 10.30 och 13.00 på baksidan vid kökets varumottagning, det vill säga att eleverna inte går in i skolan.

Det finns även möjlighet att hämta lunch på Spekerödskolan (lågstadiet), Ekenässkolan och Stora Höga 7-9 för de elever som bor i närheten. Tid för avhämtning är den samma 10.30-13.00, förutom på Ekenässkolan där tiden är 10.45-13.00. Dessa portioner kylda och maten är från föregående dag. Med andra ord släpar det en dag i matsedeln. Maten hämtas vid kökets leveransingång genom att ringa på dörrklockan. Eleverna kan beställa mat en hel vecka i taget, men uthämtning sker dag för dag.

Till de elever som går i skola i annan kommun, men som är folkbokförda i Stenungsunds kommun, sker beställning av matlåda genom att ringa Nösnäsgymnasiets servicecenter på telefon 0303-73 80 80. Även här gäller det att beställningen sker före klockan 13.00 två skoldagar innan.

Uthämtning av lunchlådor sker från och med tisdag 1 september 2020. Informationen kan komma att uppdateras.

Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad