Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad: 2020-04-27 12.27

Uppdaterad information 5/5 - Matlådor erbjuds till elever på Nösnäsgymnasiet

Med anledning av Covid-19 har Nösnäsgymnasiet beslutat om att erbjuda matlådor som ersättning för skolmaten. De elever som är intresserade måste först göra en anmälan på It's Learning.

Numera finns det ett nytt kursrum på It's Learning som heter Lunch. I det här kursrummet kan samtliga elever som är inskrivna på Nösnäsgymnasiet beställa en lunchlåda för uthämtning, som ersättning för skolmaten. Beställningen måste göras före klockan 12.00 dagen innan för att ha möjlighet att hämta ut sin lunchlåda nästkommande dag. Eleverna hämtar sedan ut sin lunchlåda mellan 10.30 och 13.00 vid matsalen på A-plan. För att komma in till matsalen måste samtliga elever gå via Servicecenter där de ska identifiera sig med ID-kort.

Från och med onsdag 6/5 kommer de även finnas möjlighet att hämta sin lunch på Spekerödskolan (lågstadiet), Ekenässkolan och Stora Höga 7-9 för de elever som bor i närheten. Tid för avhämtning är den samma 10.30-13.00, förutom på Ekenässkolan där tiden är 10.45-13.00. Dessa portioner kylda och maten är från föregående dag. Med andra ord släpar det en dag i matsedeln. Maten hämtas vid kökets leveransingång genom att ringa på dörrklockan. Eleverna kan beställa mat en hel vecka i taget, men uthämtning sker dag för dag.

Till dig som är elev och är intresserad av att hämta ut lunchlåda:
1. Gå till kursrummet "Lunch" på It's Learning
2. Klicka på menyn "Översikt" - Du kan nu se menyn på skolmaten
3. Klicka på den dagen du vill beställa lunch till
4. Gör din beställning genom att klicka på knappen "Delta i undersökningen"

Det här är en start på något som är under uppbyggnad och därmed kan informationen komma att uppdateras.

Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2020-05-05