Gå direkt till innehållet
Nösnäsgymnasiets logotyp, länk till startsidan

Digitalt öppet hus

Välkomna till digitalt öppet hus på Nösnäsgymnasiet. Här finns det möjlighet att möta lärare och elever från våra program i ett digitalt mötesrum.

Nästa Digitalt öppet hus kommer hållas i slutet av höstterminen 2021.

28 januari genomförde vi ett digialt öppet hus för Nösnäsgymnasiet, presentationerna från programmen kan du titta på här nedan genom att klicka på länkarna.

Hur går det till – teknisk hjälp

Öppet hus genomförs i år digitalt, varje program har ett digitalt mötesrum i Teams där programmen kommer presenteras. Klicka på det program du är intresserad av, klicka på ”Till digitalt öppet hus” så kommer du till programmets Teamsmöte. Varje presentation med efterföljande frågestund är ca 30 minuter långt.

Hålltider

Digitalt öppet hus startar klockan x och håller på till klockan x varje möte är ca 30 minuter långt. Detta innebär att du kan ta del av x olika programpresentationer

Tider för programpresentationer

Så här gör du

1. Använder du dator behöver du inte ladda ner något. Använder du surfplatta eller mobiltelefon behöver du ladda ner Teams, ladda ner på Appstore eller Google Play. Klicka här för teknisk info Pdf, 232.6 kB.
2. Klicka på det program som du är intresserad av på de rosa knapparna ovanför, du lotsas då till programmets egen sida.
3. Där finns en länk till programmets teamsmöte, klicka på ”Till digitalt öppet hus” så kommer du att få ta del av programmets presentation.

Är du nyfiken på och vill ställa frågor till elevhälsan eller våra idrottsinriktningar så har de var sin egen länk här ovanför.

Länk till Studie- och yrkesvägledares mötesrum finns under respektive programs möte.

Har du frågor som rör det digitala under öppet hus den 5 december kontakta

IT-tekniker 0303-73 28 21


Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad