Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Teknikcollege Stenungsunds yrkeslärare prisas!

I tävlingen ”Årets yrkeslärare” i Västsverige har Nösnäsgymnasiet nominerats till två av tre finalplatser. Finalen äger rum den 10 oktober på Svenska mässan i samband med gymnasiedagarna och Future Skills.

yrkeslärare

De nominerade är: Daniel Eilhoff, yrkeslärare Process (till vänster på bilden) och Ronnie Johansson, yrkeslärare IT (till höger på bilden)

Återigen har Teknikcollege Stenungsund vid Nösnäsgymnasiet erhållit en fin hedersbetygelse.
- Det är fantastiskt roligt, säger Niclas Brattefors, rektor vid Teknikcollege Stenungsund. Det här visar återigen på vilken hög kvalitet vi har på våra tekniska utbildningar på Nösnäsgymnasiet.

Finalen äger rum den 10 oktober på Svenska mässan i Göteborg, i samband med gymnasiedagarna och ”Future skills”. Vinnaren utses av SAK-rådet som består av representanter från arbetsmarknadens parter och politiska företrädare i Göteborgsregionen.

Teknikcollege är en del av Nösnäsgymnasiet. En Teknikcollegecertifierad utbildning betyder att företagen har varit med och kvalitetssäkrat innehållet så att det passar deras framtida behov av kompetens. Detta gör att delever som gått en Teknikcollegecertifierad utbildning blir attraktiva att anställa. Utbildningarna bygger på ett nära samarbete med regionens företag. Som studerande skapar eleven kontakter och får relevanta kunskaper genom att till exempel praktisera, sommarjobba och göra projektarbeten åt företag.

Senast uppdaterad