Stenungsunds kommunvapen

Ledig industrimark

Just nu har vi ingen ledig industrimark.

Anmäla intresse för mark för verksamheter

Här kan du som företagare anmäla intresse för mark för handel, bostäder, kontor och industri. Du hamnar då på vår intresselista. När det finns ledig mark och när vi utlyser en markanvisning meddelar vi dig då via e-post.

Kontakta oss om dina uppgifter ändras.

Formulär för att anmäla intresse för mark (webbformulär)

 

Business Region Göteborg lanserar en ny databas över tillgänglig mark i Göteborgsregionen. Söker du ledig mark i Göteborgsregionen?

Har du planer på att investera eller etablera i Göteborgsregionen kan du hitta tillgänglig mark i markdatabasen Mark för näringslivet. Här får du som investerare kvalificerad information om tänkbara lokaliseringsalternativ. Databasen uppdateras i takt med att ny mark tillkommer eller säljs. Du kan själv söka tillgänglig mark i databasen.

Tillgänglig mark i Göteborgsregionenlänk till annan webbplats

Databasen Mark för näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner. Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Databasen hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så att ditt företag och övriga näringsliv kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. Databasen fungerar som inkörsport för fortsatta kontakter och en enklare etableringsprocess.

Senast uppdaterad 2018-10-25