Stenungsunds kommunvapen

Röstmottagare till valet

Stenungsunds kommun söker nu röstmottagare till Europaparlamentsvalet. Som röstmottagare tar du emot röster, ser du till att det är god ordning i vallokalen, svarar på frågor och räknar rösterna när vallokalen har stängt. Alla röstmottagare måste genomgå en obligatorisk utbildning.

Som röstmottagare tar du emot röster, ser till att det är god ordning i vallokalen, svarar på frågor och räknar röster. Arbetet i vallokalen leds av en ordförande som bistås av en vice ordförande.

Alla som ska arbeta i vallokal måste genomgå en obligatorisk utbildning som organiseras av valnämnden i Stenungsunds kommun. Denna utbildning måste du gå även om du gick en utbildning inför valet till riksdag, landsting och kommun.

Alla som arbetar som röstmottagare, ordförande eller vice ordförande får ett arvode. I arvodet ingår tiden för utbildning.

Vill du arbeta som röstmottagare? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan. Valnämnden återkommer till dig under våren med mer information.

Personuppgiftshantering

Dina personuppgifter kommer att behandlas i olika excelregister. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är att möjliggöra för Valnämnden att rekrytera, bemanna vallokaler och administrativt hantera röstmottagare. 

Det är valnämnden som är personuppgiftsansvarig. Vill du läsa mer om hur Stenungsunds kommun behandlar dina personuppgifter kan du besöka stenungsund.se/personuppgifter


Jag har tidigare arbetat som röstmottagare * (obligatorisk)
Jag har tidigare arbetat som röstmottagareJag är intresserad av att arbeta som ordförande eller vice ordförande
Jag är intresserad av att arbeta som ordförande eller vice ordförandeKontakt

Valkansliet

0303-73 00 00
val@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2019-01-22