Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Ansökan till sommarens feriearbeten är öppen

Ta chansen att feriearbeta i Stenungsunds kommun! Förutom egna intjänade pengar får du en inblick i arbetslivet och erfarenheter som är värdefulla inför framtiden. Nu har vi öppnat ansökan till sommarens feriearbete. Skicka in din ansökan senast 31 mars.

– Genom att erbjuda feriearbete har vi möjlighet att ge ungdomar i kommunen en positiv första kontakt med arbetslivet och ett tillfälle att prova på hur det är att jobba. Det är även en möjlighet för kommunen som arbetsgivare att träffa eventuella framtida medarbetare. Vi vill välkomna och uppmuntra alla ungdomar i Stenungsunds kommun att ansöka om feriearbete i sommar, säger Gun Skogstad, praktiksamordnare i Stenungsunds kommun.

Att feriearbeta ger en god introduktion till arbetslivet och ger dig möjlighet att få inblick i kommunens verksamheter och olika yrken. Feriearbete erbjuds till dig som är folkbokförd i Stenungsunds kommun och gå i årskurs 9 eller 1-2 året på gymnasiet.

Sista ansökningsdag är 31 mars och när ansökan har stängt påbörjas arbetet att fylla platserna med sökande. Målet är att alla som är behöriga och har sökt i tid ska få ett erbjudande om feriearbete. Erbjudande om plats meddelas via mejl.

Ansök till feriearbete i sommar

Vill du skicka in din ansökan till feriearbete i sommar? Det gör du via länken nedan:

Ansökan om feriearbete Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad