Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Kommunens elcyklar

Vad tycker du om cyklandet i Stenungsunds kommun? 

Ta chansen att tycka till om hur det är att cykla i Stenungsunds kommun genom att delta i Cykelfrämjandets undersökning! Både om du cyklar varje dag eller cyklar någon gång då och då. Alla cyklisters perspektiv är välkomna för att kunna förbättra cykelarbetet på kommunnivå.

Cyklandet i fokus

Cykelfrämjandet har skapat en Cykelpanel där cyklister genom enkäter kan tycka till. Du behöver inte bli medlem i panelen utan kan enbart svara på en första enkät. Resultatet av enkäten kommer att användas i Stenungsunds arbete med cykling, om det kommer in tillräckligt med svar så att en rapport kan skapas. Vi hoppas på ett stort deltagande i undersökningen för att få in åsikter från många cyklister i kommunen. Då blir det lättare att jobba systematiskt för att göra kommunen ännu mer cykelvänlig. Ett ökat cyklande har många fördelar så som bättre miljö, klimat och ökad folkhälsa. Det bidrar dessutom till exempel till ett Stenungsund med mindre trängsel, mindre trafikbuller och bättre luftkvalitet.

Besvara cykelfrämjandets enkät "Cyklistvelometern" genom länken nedan:

(https://svara.enkatfabriken.com/a/index.php?r=survey/index&sid=734249&newtest=Y&lang=sv Länk till annan webbplats.)


Sista dag att besvara är 14 oktober.

Om du ofta cyklar i Stenungsunds kommun, men bor i en annan kommun, kan du också svara för Stenungsunds cykelarbete genom att i enkäten ange att du cyklar i Stenungsunds. Det går att svara för olika kommuner.

Senast uppdaterad