Övertidsvarning

Vad är övertidsvarning?

Övertidsvarning innebär att biblioteket skickar ut en påminnelse till dig via e-post eller sms ett par dagar innan lånetiden har gått ut.

Hur får jag övertidsvarning skickad till mig?

Du kan själv beställa tjänsten i bibliotekets katalog på Internet. Klicka på rubriken "Mina sidor" och logga in med ditt bibliotekskort/personnummer och pinkod. Under rubriken "Mina uppgifter" hittar du fält för Telefonnummer och E-post. Kryssa för om du vill ta emot SMS eller lägg till en e-postadress.

Längst ner på sidan under rubriken Meddelanden bockar du för övertidsvarning. Du kan även vända dig till biblioteket för att få denna tjänst.

Vad händer med mina lån om jag inte får någon övertidsvarning?

Det är alltid ditt eget ansvar att följa bibliotekets regler och lämna tillbaka lånen i tid. Detta gäller även om du av någon anledning inte får övertidsvarningen och dina lån blir försenade. Övertidsvarningen är en extra tjänst, som hjälper dig att komma ihåg!

Låna om!

Om du inte hinner lämna tillbaka dina lån i tid kan du själv gå in på bibliotekets katalog på Internet och låna om. Du kan även vända dig till biblioteket direkt.

PIN-kod

För att kunna låna om samt anmäla dig till övertidsvarning i bibliotekets katalog behöver du ditt lånekortsnummer och din PIN-kod.

Kontakt

Stenungsunds bibliotek

Besöksadress

Kulturhuset Fregatten
Fregatten 1
444 30 Stenungsund

Postadress

Stenungsunds bibliotek
Stenungsunds kommun
444 82 Stenungsund

0303-818 80
bibliotek@stenungsund.se

Öppettider

Vardagar kl 10-19 (8-10 med självservice)
Lördagar kl 11-15
Söndagar stängt

Stenungsunds bibliotek på sociala medier

Senast uppdaterad