Sport- och idrottsanläggningar

I centrala Stenungsund finns Stenungsund Arena som är kommunens största anläggning med ishall, simhall, bastu samt en idrottshall som nyttjas av skolan dagtid och föreningslivet under kvällar och helger.

Här ligger också kommunens stora idrottsplats, Nösnäsvallen, med friidrottsanläggning, matcharena för fotboll med läktare för cirka 500 åskådare samt tennisbanor.

I centrala Stenungsund kan föreningar, privatpersoner och företag även hyra tider kvällar och helger i skolornas idrottshallar och gymnastiksalar.

Utanför centralorten finns det idrottshallar i Stora Höga och Spekeröd samt gymnastiksalar i Ödsmål, Ucklum och Jörlanda att hyra. I Stora Höga finns dessutom en föreningsägd hall, Stora Höga Arena, som används dagtid till skolidrott samt kvällstid och helger av föreningslivet.

Stora Höga Arena Länk till annan webbplats.

Vill du hyra tid i någon av våra lokaler?

Idrottshallar bokas i tjänsten e-serve. Du kan söka på lediga tider i schemavisningen och ansöka om tid via ett formulär under funktionen ärenden i e-serve.

Bokningsförfrågan behöver göras minst 4 arbetsdagar innan önskat datum.

Taxor och allmänna bestämmelser Pdf, 184.7 kB.

Föreningar, företag eller privatpersoner kan boka hel säsong (abonnemang) efter en särskild prioritetsordning. Ansökan är öppen under vårterminen för ansökan om kommande höst- och vårtermin.

Ansök om abonnemang i e-serve Länk till annan webbplats. (kräver konto)

Praktiskestetiska salar som slöjdsalar, dramalokal och hemkunskapssalar kan hyras av till exempel studieförbund via kontaktupgifter längst ned på sidan. Särskilda villkor gäller.

Aula och matsal samt teorisalar i Nösnäsgymnasiet bokas via Nösnäsgymnasiets servicecenter, telefon 0303-732018, e-post: nosnas-servicecenter@stenungsund.se     

Kontakt

Reception Stenungsund Arena

0303-73 83 72

Bokning av lokaler

e-post: bokningfritid@stenungsund.se

Senast uppdaterad