Stenungsunds kommunvapen

Sport- och idrottsanläggningar

I centrala Stenungsund finns Stenungsund Arena som är kommunens största anläggning med ishall, simhall, bastu samt en idrottshall som nyttjas av skolan dagtid och föreningslivet under kvällar och helger.

Här ligger också kommunens stora idrottsplats, Nösnäsvallen, med friidrottsanläggning, matcharena för fotboll med läktare för ca 500 åskådare, grusplan och tennisbanorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Stenungsund kan föreningar, privatpersoner och företag hyra tider kvällar och helger i skolornas idrottshallar och gymnastiksalar i Kristinedalskolan, Kyrkenorumskolan, Kopperskolan och Stenungskolan.

Utanför centralorten finns det två idrottshallar, en i Stora Högaskolan och en i Spekerödskolan samt skolgymnastiksalar i Ödsmål, Ucklum och Jörlanda att hyra. I Stora Höga finns dessutom en föreningsägd bollhall, Stora Höga Arenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som används dagtid till skolidrott samt kvällstid och helger av föreningslivet.

Bokning av idrottshallar och gymnastiksalar utanför skoltid sker via Kultur och Fritid. Utöver skolidrottshallarna kan du även här söka lediga tider i ishall och konferensrum i Stenungsund Arena. Bokningsförfrågan görs i första hand via hemsidan och behöver göras minst 4 arbetsdagar innan önskat datum. Bokningsförfrågan via hemsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lokalbokningen har telefontider:
Måndag kl. 13.00-16.00
Torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 9.00-12.00

Bokade tider i ishallen måste uppgå till sammanhängande block om minst tre timmar på vardagar och minst fem timmar på helger. Vill du boka kortare tid än detta kan bokning göras i anslutning till andra bokningar.

Taxor och allmänna bestämmelserPDF

Kontakt

Reception Stenungsund Arena

0303-73 83 72

Bokning av lokaler

Telefon 0303-73 83 86
Telefontid:
Måndag kl. 13.00-16.00
Torsdag kl. 09.00-14.00
Fredag kl. 09.00-12.00
e-post: bokningfritid@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2020-01-09