Tillgänglighet i Kulturhuset Fregatten

På den här sidan hittar du information om tillgänglighet i Kulturhuset Fregatten. Har du ytterligare frågor? Kontakta våra kulturhusvärdar på telefon 0303-81880.

Kulturhuset Fregatten ligger centralt i Stenungsund, i samma hus finns ett café. Flera caféer och restauranger hittar du tvärs över kulturhusparken på Stenungstorg.

Parkering

Kulturhuset Fregatten har en stor avgiftsbelagd parkeringsplats i direkt anslutning till huset. Det finns särskilda platser nära entrén för dig som är rörelsehindrad.

Rullstol

Du som använder rullstol kommer in till alla scener. Om du vill boka biljett till ett evenemang ring vår reception 0303 81880, de ser till att du får rätt plats i lokalen.
Hiss finns till våra lokaler i plan 2.

Svårt att höra

Hörslinga finns i Stenungesalen där stora scenen är. Säg gärna till när du bokar biljett att du behöver en plats där signalen från hörslingan är stark så att du kan få ut det mesta av föreställningen.

Synskadad

Vissa arrangörer erbjuder syntolk till utvalda föreställningar. Kontakta kulturhusets reception om du har frågor om arrangemang telefon 0303 81880.

Toaletter

Tillgänglighetsanpassad toalett med skötrum finns i kulturhusets nedre foajé.


Senast uppdaterad