Information om coronaviruset (covid-19) »
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Kulturprojektet STOLT

Kulturskolorna i Stenungsund, Tjörn, Orust och Lilla Edet driver tillsammans ett projekt som erbjuder kulturaktiviteter för barn i särskola och andra barn med en funktionsvariation.

Klicka här för att ladda ned programmet för våren 2020PDF.


Våren 2020

I STOLT projektet kommer alla elever i särskolan få möjlighet att prova på olika aktiviteter som vänder sig till dig som vill testa att spela ukulele, spela teater, lära dig att dansa, måla akvarell, arbeta med keramik, slöjda, måla eller sjunga tillsammans.

Alla aktiviteterna är gratis och vi bjuder på frukt i pausen.

Aktiviteterna genomförs på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund. Förälder och/eller ledsagare som stannar i rummet är med i aktiviteten och deltar. Detta för att vi ska skapa så bra förutsättningar som möjligt.

 

Dans och musik

Kulturhuset Fregatten,
Fregatten 1, 444 30 Stenungsund

Lördag 25 januari
Vi utforskar hur olika toner låter genom att spela på plaströr i glada färger. Instrumentet heter boomwhackers och spelas genom att slå plaströret mot något. Vi tränar dans, skapar egen danser och har roligt ihop med härlig musik.

Lördag 22 februari
Vi utforskar hur olika toner låter genom att spela på plaströr i glada färger. Instrumentet heter boomwhackers och spelas genom att slå plaströret mot något. Vi tränar dans, skapar egen danser och har roligt ihop med härlig musik.

 

Hjärtmello

Mimers Hus,
Trollhättevägen 4, 442 34 Kungälv

Lördag 29 februari
Hjärtmello är inte en vanlig STOLT-aktivitet. Tiden är kl. 12.00-16.00. Att vara med kostar 20 kr. Biljetter köps på eventim.se. De som vill får gärna vara med på ett framträdande då STOLT deltar på Hjärtmello (se info i programmet längst upp på sidan). Då planerar vi att framträda med det vi gör under vårens tillfällen. Ni STOLT-deltagare som vill vara med på scen på Hjärtmello anmäler er till: Annika Melin, annika@sprakbussen.se

 

Anmälan

Anmäl dig/ditt barn till ett eller flera tillfällen. Det går bra att komma på en av de två aktiviteterna per tillfälle. Mejla din anmälan till ann-marie.myllykangas@sv.se med namn på deltagaren, telefonnummer och vilken aktivitet det gäller.

Färdtjänst

Du som har rätt till färdtjänst har möjlighet att använda det för att ta dig till aktiviteterna.

Frågor

Vid frågor kontakta annika@sprakbussen.se eller ring 0722-34 31 34.

Kontakt

Följ och gilla oss på Facebook.

På Facebook hittar du information om kommande konserter och bilder från vår verksamhet.

Enhetschef Kultur och Kulturskola

Britta Netterfors
0303-73 80 65
britta.netterfors@stenungsund.se

Administratör

Fredrik Daun
0303-73 80 58
fredrik.daun@stenungsund.se

Postadress
Stenungsunds kulturskola
Fregatten 2
444 30 Stenungsund

Senast uppdaterad 2019-12-17