Information om coronaviruset (covid-19) »
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

RUM1

RUM1

VAD ÄR RUM1?
RUM1 ligger i Kulturhuset Fregatten och är en mötesplats för, av och med unga där aktiviteter och kreativitet står i centrum.
Under sommaren har vi stängt våra ordinarie öppettider men det finns flera arrangemang man kan vara med på! Kolla kalendern längre ner på sidan!

Till RUM1 är alla välkomna! Kanske har du en färdig idé och gillar att göra konst,musik eller film eller så vill du bara testa något nytt? Kom till oss och träffa andra i en kreativ miljö!

Det är alltid GRATIS att delta i RUM1s aktiviteter och du får tillgång till allt kreativt material som finns på plats när du är här.

RUM1 kan också används till olika sorters aktiviteter såsom barnföreställningar, musikprojekt, bild & form-lektioner, ungdomsmöten, workshops mm.

Vill du kanske göra film, skapa ett konstverk eller starta filmklubb?
Om du känner för att vilja vara i RUM1 har du möjlighet att boka lokalen!
Hör bara av dig till oss så hittar vi en tid för dig.

Tillsammans med DIG kan vi skapa en lockande mötesplats för unga i Stenungsund!
Vi planerar events, hittar på aktiviteter, har workshops, ungdomsprojekt och du kan även få hjälp med att ansöka om pengar från StenUNGslanten och andra projektstöd.

För att få veta mer om vad som händer och vad som är på gång i RUM1 så kan du följa oss på Instagram: rum1_kulturhusetlänk till annan webbplats
Snapchat: rum1stenungsund

Händer på RUM1!

Kontakt

Kultursamordnare

Elin Gunnarsson
0303-73 82 15
elin.gunnarsson@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2020-06-11