Stenungsunds kommunvapen

Publicerad: 2018-01-23 20.57

Det här händer i Kulturhuset i februari

Nu är programmet med vad som händer i Kulturhuset under februari tryckt och klart! Det finns att hämta i Kulturhuset Fregatten eller på kommunhuset. Det är fullspäckat av evenemang och aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här kommer några exempel på vad som händer den närmsta månaden:

Pettson

Tisdag 13 februari kl 18.00 är det dags för föreställning med Pettson och Findus. Under 55 minuter underhåller de med såväl musik och dans, som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg! Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna. Det är en föreställning att roas av
tillsammans! Läs mer och boka din biljett här. 
 

hiphop

Fredag 16 februari kl 18.00 är det dags för Std hiphopfestival i Kulturhuset Fregatten. Det arrangeras tillsammans med ungdomsverksamheten och det är för dig som är 13 år och uppåt.
 

karin

Onsdag 21 februari kl 19.00 gästar vetenskapsjournalisten och författaren Karin Bojs Kulturhuset. Hon är författare till bland annat böckerna ”Min europeiska familj: De senaste 54 000 åren” och ”Svenskarna och deras fäder – de senaste 11 000 åren”. Som Augustprisvinnare, hedersdoktor och grundare av svenska avdelningen för Reportrar utan gränser har hon mycket att berätta.
Här kan du boka biljett.
 

förfäder

Under sportlovet händer det en hel del kul grejer i Kulturhuset. Onsdagen den 14 februari mellan kl 10.00-14.00 coachar arkeolog Andreas Antelid och och Ida Nolke, bibliotekarie, dig på din personliga forskningsresa. Jakten på det förgångna - Vet du vem dina förfäder är? Ta gärna med dina föräldrar på färden! För sportlovslediga barn. Mer information hittar du här.

Här hittar du februariprogrammet som en pdf.

I kommunens digitala evenemangskalender hittar du mer information: 
www.stenungsund.se/evenemang

Kontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-03-07