Stenungsunds kommunvapen

Publicerad: 2018-03-27 15.49

Det här händer på Kulturhuset Fregatten i april

April bjuder på ett digert program i Kulturhuset. Konsert med Viktor Olsson, utställning i Galleri Koch med Lilian Nabulime från Uganda, barnteatrar, författarmöten, graffitiworkshop och mycket mer.

Ur programmet:

10 april: Författarmöte Göran Greider
I sin egensinniga trädgårdsbok tar Göran Greider med oss ut i sin både vildvuxna och formmedvetna trädgård. Hur kan vi avläsa samhället genom trädgården? Hur speglar en underskön dahlia imperialismens historia?

12 april: Äggen är slut - ett körverk baserat på personliga berättelser om klimakteriet.
En dag tar äggen slut för oss födda med livmoder. Mitt i livet. Hur ser erfarna kvinnor på dåtid och framtid? Hur är det i klimakteriet? Vad är drivkraften? Vilka är drömmarna? Underlaget till körverket och föreställningen äggen är slut är intervjuer med 17 kvinnor mellan 48 år till 73 år med olika bakgrund och projektgruppens egna livserfarenheter.

I samband med Föreställningen visas utställningen Äggen är slut, ett projekt om klimakteriet, fångat i vers, på foto och i kvinnors berättelser. Pågår 3 till 23 april. Fotograf: Elisabeth Olson Wallin. 

 28 april: Nobody puts Baby in a corner – en lördag där de allra minsta står i fokus!
Under dagen blir det skaparverkstad och babymåleri med ätbara färger, babyteater och sångstund. Till lunch blir det trerätters avsmakningsmeny i puréform.

Kontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-03-27