Gå direkt till innehållet
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Personer som bowlar

Nu har bowlingen öppnat på Stenungsund Arena

Nu har bowlingen öppnat på Stenungsund Arena. Du kan bowla veckans alla dagar på de åtta banorna som har helt nya kägelmaskiner.

Boost som även håller i arenans restaurangverksamhet driver bowlingen.

– Det är roligt att vi äntligen slagit upp dörrarna till vår aktivitetsdel med bowling, shuffleboard, VR och flipper! Alla är varmt välkomna och vi hoppas kunna anordna roliga aktiviteter framöver, säger Jörgen H. Bengtsson som är delägare av Boost.

Den 19 november öppnades dörrarna för allmänheten efter en period med ovisshet kring teknik som behövde vara på plats.

– Vi har fortfarande lite att skruva och ratta på för att få allting på plats. Just nu är två banor avstängda för fix med sensorer och styrboxar. Även klotreturerna behöver justeras så de fungerar ordentligt, men snart är allt upp och igång, fortsätter Jörgen.

På fredagar och lördagar erbjuder Boost disco-bowling och på söndagar Familjesöndag med samma tema. Det går också bra att abonnera bowlinghallen eller boka in barnkalas.

I aktivitetsdelen finns också flipper och shuffleboard som går att boka, även en hörna med VR (virtual reality) är på gång.

Läs mer om öppettider och priser för bowlinglänk till annan webbplats

Nils-Erik bowlar

Nils-Erik Eriksson är en av dem som är glada över den nya bowlinghallen och imponerade på oss med sina bowlingkunskaper under vårt besök.

Senast uppdaterad