Gå direkt till innehållet
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Vård- och omsorgsprogrammet

Välkomna till digitalt öppet hus 28 januari

Klicka på länken nedan för att deltaga i digitalt öppet hus. Lyssna på presentation och ställ frågor om Vård- och omsorgsprogrammet. Varje möte är ca 30 minuter långt. Detta innebär att du kan ta del av 3 olika programpresentationer

Tider för programpresentationer
16.30 - 17.00
17.15 - 17.45
18.00 - 18.30

Har du frågor till studie- och yrkesvägledaren (SYV) kan du ställa den här:

Ställ frågor till SYVlänk till annan webbplats

Du kan få vänta i lobbyn en kort stund för att bli insläppt till SYV.

Är du intresserad av människor och vill lära dig mer om medicin, hälsa och psykologi? Efter Vård- & omsorgsprogrammet kan du själv välja mellan att gå rakt ut i ett arbete eller studera vidare.

Mångårig erfarenhet

Vi har jobbat med vård och omsorg i många år. Det har gjort att vi har de bästa kontakter med branschen som kommer att ge dig möjligheten till ett yrke men också till att få riktigt bra praktikplatser.

Arbetsplatsförlagt lärande

Delar av utbildningen äger rum på en eller flera arbetsplatser i minst 15 veckor och kallas arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det är ett viktigt inslag i utbildningen. APL ger dig erfarenheter och dessutom kontakter som du kan ha nytta av när du söker jobb.

Framtid

Efter Vård- och omsorgsprogrammet är dina möjligheter många. Om du vill börja arbeta direkt finns det mycket stora behov av utbildad personal inom Äldrevård, Funktionshinder, Psykiatri och Akutsjukvård. Om du istället väljer att vidareutbilda dig på universitet eller högskola finns det senare gott om jobb inom ett ännu bredare yrkesområde.

Länkar

Kontakt

Nösnäsgymnasiet

Gymnasievägen 2
444 47 Stenungsund
Telefon 0303-73 80 80
expedition.nosnas@stenungsund.se

Senast uppdaterad