Gå direkt till innehållet
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad:

Foto: Mostphotos.com

Distansundervisning för årskurs 7-9 från 12 januari

Från och med tisdag den 12 januari kommer undervisningen för årskurs 7-9 huvudsakligen att bedrivas på distans. Beslutet gäller till och med 24 januari. Beslutet prövas om senast den 22 januari. På måndag den 11 januari har alla elever i årskurs 7-9 studiedag då skolorna förbereder för distansundervisning.

Beslutet är fattat utifrån att minimera fortsatt smittspridning genom minskad rörlighet i samhället enligt rekommendationer från Smittskydd Västra Götaland.

Ledig dag för elever

Måndag den 11 januari blir en studiedag för alla elever i årskurs 7-9. Personal kommer att ägna dagen åt förberedelser för distansundervisning. Schema för distansundervisning för kommande period kommer att skickas ut under måndag den 11 januari.

Undantag

Elever som går i grundsärskolan och elever som tillhör verksamheten på Nyborg omfattas inte av beslutet och ska därför komma till skolan som vanligt på måndag den 11 januari.

Ytterligare information

Vårdnadshavare har fått information via skolplattformen Unikum. Ytterligare information kommer att skickas ut till vårdnadshavare via Unikum i början av nästa vecka.

Senast uppdaterad