Stenungsunds kommunvapen
Storbandet

Stenungsunds kulturskola

Kulturskolan är en fritidsverksamhet som erbjuder undervisning i musik, drama och bild & form för barn och ungdomar från årskurs två till och med gymnasiet.

Vanliga frågor

Vad kan man lära sig?
Vi har kurser i flera olika musikinstrument, sång, drama, samt bild & form. Vi erbjuder även musikterapi för dig som har en funktionsvariation eller behöver lite extra hjälp. Samtliga kurser står med i webbanmälningsblanketten och i kurskatalogen.
Till kurskatalogen

Vad kostar det?
Terminsavgiften är 800 kr, med en maxtaxa per familj på 1600 kr. Om du inte vill fortsätta så har du två veckor på dig från det första erbjudna tillfället att avsäga dig din plats via vår hemsida. Från tredje veckan gäller full terminsavgift, oavsett om du har deltagit i några lektioner eller ej. Fakturan skickas till vårdnadshavarens folkbokföringsadress, terminsvis i april och november.

Hur anmäler man sig?
Du anmäler dig via vår webbanmälningsblankett.
Till anmälan Kulturskolan

Hur många lektioner får man?
Vi garanterar minst tolv tillfällen per termin, inklusive erbjudanden om att medverka vid föreställningar. Om du inte har erbjudits det garanterade antalet så ges de återstående tillfällena nästkommande termin. När detta inte är möjligt så reduceras terminsavgiften.

Får man gå flera kurser samtidigt?
Vår policy är att man endast får gå en kurs åt gången om det finns andra barn eller ungdomar i kön. I de fall då ingen annan står på tur är det okej att gå flera kurser samtidigt. Du betalar då full terminsavgift för samtliga kurser, upp till maxtaxan.

Kan man hyra instrument av er?
Nej, vi har inget eget instrumentlager. Men du kan självklart få vägledning av våra lärare i hur du går tillväga för att hyra eller köpa ett instrument.
Till lärare

Kontakt

Följ & gilla oss på Facebook.

På Facebook hittar du information om kommande konserter och bilder från vår verksamhet.

Enhetschef Kultur och Kulturskola

Britta Netterfors
0303-73 80 65
britta.netterfors@stenungsund.se

Administratör

Fredrik Daun
fredrik.daun@stenungsund.se

Postadress
Stenungsunds kulturskola
Fregatten 2
444 30 Stenungsund

Senast uppdaterad av Fredrik Daun, 2017-03-09