Stenungsunds kommunvapen

Lämna synpunkter till kommunen

Stenungsunds kommun arbetar aktivt med att skapa god livskvalitet. Vår målsättning är en säker, trygg och välkomnande kommun där alla har chansen att göra sin röst hörd. Dina synpunkter är en viktig del i detta arbete!

Här kan du lämna dina synpunkter, förslag eller frågor till kommunen genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida.

Din synpunkt inkommer till en central brevlåda. Önskar du återkoppling får du ett mottagningsbesked inom 5 arbetsdagar. Synpunkten skickas sedan till berörd verksamhet och handläggare. Våra handläggare kontaktar dig med besked om eventuell åtgärd inom ytterligare 10 arbetsdagar.

Dina kontaktuppgifter registreras i vårt datasystem och blir därmed en offentlig handling. Om du vill kan du skriva till oss utan att lämna ditt namn, men då har vi tyvärr ingen möjlighet att återkomma till dig med hur vi följt upp dina synpunkter.

Har du frågor kring synpunktshanteringen kontakta oss på telefonnummer 0303-73 00 00.

Det finns även ett formulär för utskrift om du istället vill skicka din synpunkt per brev eller lämna in den till receptionen i kommunhuset:

Formulär för utskriftPDF

Felanmälan gata, park och trafik

Vid felanmälan av gatubelysning, gaturenhållning, VA-frågor, trafikskyltar, hål i gata, grönområden/växtlighet, lekplats och annat gällande gata, park och trafik kan du istället använda formuläret som du hittar via denna länk:

Till felanmälan gata, park och trafik

Formulär för synpunkter och förslagÖnskar du återkoppling: * (obligatorisk)
Önskar du återkoppling:


Om du önskar återkoppling, hur vill du bli kontaktad?
Om du önskar återkoppling, hur vill du bli kontaktad?Fyll i dina kontaktuppgifter i fälten nedan:
Kontakt

Stenungsunds kommun
0303-73 00 00
kommun@stenungsund.se

Senast uppdaterad 2018-06-12