Gå direkt till innehållet
Information om coronaviruset (covid-19) »
Stenungsunds kommunvapen, länk till startsidan

Publicerad: 2020-05-12 18.08

Elisabeth Andreasson ny sektorchef i Stenungsunds kommun

Elisabeth Andreasson blir ny Sektorchef för sektor Utbildning. Hon efterträder Pia Alhäll som nyligen blev kommundirektör i Falköpings kommun

Elisabeth under de senaste månaderna varit tillförordnad sektorchef och har efter avslutad rekryteringsprocess valts ut till att fortsatt leda arbetet i sektorn.

- Jag är jätteglad för rekryteringen och välkomnar Elisabeth som sektorchef för Sektor utbildning. Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med henne i viktiga frågor för Stenungsunds kommun, säger Kicki Nordberg, kommundirektör i Stenungsunds kommun.

Elisabeth Andreasson började arbeta i kommunen 2018, inom Sektor utbildning, som verksamhetschef för förskolan och sektorns stabsfunktion. Innan dess arbetade hon som områdeschef för förskolan i Askim/Frölunda/Högsbo stadsdelsförvaltning. Elisabeth har utöver detta en mångårig bakgrund som rektor, både inom grundskola och förskola.

- Sektor utbildning har verkligen ett unikt uppdrag, att skapa förutsättningar för barn, unga och vuxna att utvecklas, växa och lära. Från förskola till arbetsmarknadsenheten, på skoltid i lektionssalen eller efter skolan på fritidsgården. Att få vara med och leda det arbetet tillsammans med alla värdefulla medarbetare känns som en ära, säger Elisabeth Andreasson.

Elisabeth Andreasson

Senast uppdaterad 2020-05-12